Huren en wonen

Link Wat
 !WOON (voorheen: Wijksteunpunt Wonen Hier kunnen huurders van De Baarsjes en Bos en Lommer terecht voor gratis informatie, advies en ondersteuning op het gebied van huren en wonen.
Huurdersvereniging Amsterdam De vereniging van bijna alle grote huurdersorganisaties in Amsterdam die alle huurders in de stad vertegenwoordigt.
Huurders.info Een landelijke en algemene website voor huurvragen.
Meldpunt ongewenst verhuurgedrag Hier kunt u melding maken van ongewenst gedrag van verhuurders.
Huurcommissie Hier kunt u terecht als u een geschil hebt met de verhuurder over de kwaliteit, servicekosten en huurprijzen van woonruimten.
Woonbond De landelijke belangenvereniging van huurders en woningzoekenden.
Huren  in Amsterdam Website van de gemeente Amsterdam.
Meldpunt energieverspilling Is uw huurwoning niet goed geïsoleerd? Of deugen de geyser of de kachel/cv=ketel niet? Hier kunt u uw klachten melden.
NUL20 Tijdschrift voor Amsterdams woonbeleid
AFWC website van de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties

De buurt

Link Wat
Historisch archief De Baarsjes Website van bewoners die het verleden willen bewaren.
Columbusplein.nl Website over het Columbusplein

Andere huurdersverenigingen in West